Disclaimer

Snelgeldlenen365.nl verschaft u hier toegang tot alle artikelen, afbeeldingen en materialen die op de website geplaatst zijn door snelgeldlenen365.nl en andere partijen. Wij behouden ons het recht voor om op elk moment veranderingen door te voeren op de website, waaronder het verwijderen van onderdelen zonder hierover eerst communicatie te hebben gevoerd.

De informatie op deze website is geheel vrijblijvend en bedoeld als vermaak en informatie, en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst met een aanbieder te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

De materialen op deze website worden gebruikt op eigen risico. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor eventueel onjuiste of onvolledige inhoud op de website. De inhoud van de website kan dan ook op elk moment door de beheerder worden gewijzigd zonder dat hierover een bericht uitgebracht wordt.

Gebruikers zijn in staat zelf inhoud te plaatsen op de website. Snelgeldlenen365.nl is hier niet aansprakelijk voor, de inhoud wordt niet vooraf gecontroleerd en er is geen redactioneel toezicht. Klachten die ingediend worden over de geplaatste inhoud zullen stuk voor stuk inhoudelijk behandeld worden en worden zeer serieus genomen.

Auteursrechten

Alle rechten van de intellectuele inhoud van de website alsmede de materialen liggen bij snelgeldlenen365.nl en de gebruikers van de website. Kopiëren, verspreiden of elke andere vorm van gebruiken van de inhoud zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de beheerder is daardoor strafbaar en valt onder inbreuk op de intellectuele rechten van de website.

Geen van de personen die afgebeeld zijn op de website is verbonden aan snelgeldlenen365.nl en geen van deze heeft een link met de website of de beheerders.

Het is niet toegestaan om pagina’s of elementen uit de pagina’s te gebruiken in een frameset of een inline link, omdat dit verwarring kan geven over de herkomst van de content. Dit willen wij voorkomen.

Geld Lenen kan Snel, Goedkoop én Online.