LexWonen.nl hypotheek en aankoop 

Wilt u een huis kopen? Informeer eens bij LexWonen.nl hypotheek en aankoopmakelaar. LexWonen regelt specifieke hypotheken zoals: 

  1. Huis kopen met broer of zus tot 4 personen 
  2. Samen met ouders een huis kopen tot 4 personen 
  3. Huis kopen met maximaal 4 vrienden 
  4. Overbieden op een huis 

LexWonen is gespecialiseerd in bovenstaande werkzaamheden. Het is bijna onmogelijk om alleen of zelfs met tweeën een huis te kopen. 

Hypotheek met meerdere via LexWonen.nl 

Als u naar de homepage gaat van LexWonen.nl dan ziet u ook de 4 soorten hypotheken die wij afsluiten. Op dit moment is kopen met meerdere personen 75% van de omzet. Het is wel belangrijk dat u de volgende zaken goed regelt. 

  • Voordat u gaat kijken naar een huis bezoek de notaris 
  • Bereken de hypotheek, betrek ook de bkr hierbij 
  • Bespreek vooraf hoeveel maandlasten u wil 
  • Hoeveel eigen geld is aanwezig voor de hypotheek 
  • Spreek af hoelang jullie minimaal willen samenwonen 

Waarom LexWonen in de arm nemen 

Lex van de Straat van LexWonen.nl is zowel hypotheekadviseur en Erkend aankoopmakelaar die landelijk werkt op basis van no cure no pay. Lex werkt met meer dan 60 adviseurs uit geheel Nederland. Onze taxateurskeuze heeft te maken dat deze taxateurs snel werken en rapporten snel verwerken. 

In deze tijd kan u alleen maar een huis kopen als iedereen transparant en snel is qua handelen. Het is daarom dan ook belangrijk dat zowel bij onze klanten, de verkopende makelaars als bij de taxateurs geen enkele twijfel mag bestaan over werkzaamheden, prijzen of maandlasten. Alleen zo kan je kopen. 

LexWonen en hulp met hoger bieden 

U bent zelf de baas met het uitbrengen van een bod. Wij kunnen u echter nu al vertellen dat u meer betaald dan dat de woning waard is. Wilt u dat niet dan is het onmogelijk kopen. Plaatselijk wordt er al 30% overboden op een huis. Vraag LexWonen naar de mogelijkheden en kijk een op de homepage van LexWonen. 

Waarom 7 dagen per week bereikbaar? 

Een te koop staand huis is vaak al binnen een paar dagen verkocht of onder bod. U als consument kan hier uiteraard lastig mee omgaan. Omdat LexWonen van maandag tot en met vrijdag van 04.00 uur tot 21.15 uur bereikbaar is en in het weekend van 05.00 uur tot 20.15 uur heeft u meer kans. Ja u leest het goed. OP ZONDAG OPEN VAN 05.00 UUR TOT 20.15 UUR. 

Wij vragen dan zelf ook veel van de klant als zij snel willen schakelen. Snelheid van aanleveren documenten is belangrijk. LexWonen belt eventueel zelf met werkgever voor aanleveren specifieke documenten. 

Huis gezien en woningwaarde weten? 

LexWonen is dagelijks te bereiken voor klanten die hulp willen in Hypotheken, aankoopbegeleiding, overbieden en regelen van koopakte en notaris. Kijk ook eens op Lexwonen.nl. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *